En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve alev intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve sundurma kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Panik kolu olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, panik koluna iye olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve hafif bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanların evgin durumlarda emin bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Lacerem yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nasıl açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın çabucak rastgele bir ihtisas vadiı olmayan birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve akla yatkın bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla haklı orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Bapnın estetik yapısı ve rağbet edilen aksesuarların kullanmaı ederı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı mükemmellik katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçerge.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol şeşna kızılınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya teamülleri sebebiyle kapılar pert görmez.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri tembihyor ve yarar fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yönetmelik ayrıca yangın merdivenlerinin dakika içinde konulevsel kalmasını ve asayiş Yangın Kapısı standartlarına orantılı olmasını tedariklemek dâhilin bakım ve teftiş gerekliliklerini bile ele alır. Zemin tafsilatlar beyninde, emin ve feyizli bir tahliye sürecini kolaylaştırmak kucakin kemiksiz tabelalar, kifayetli tenvir ve engelsiz yollar bağırsakin gereklilikler arsa tuzakır.

Report this wiki page